اهداف: افزایش تولید رادیکالهای آزاد به دلیل تغذیه نامناسب و فعالیتهای بدنی شدید و نامتعارف ایجاد میگردد و آنتیاکسیدانها مهمترین خط دفاعی در برابر رادیکالهای آزاد میباشند. هدف از پژوهش حاضر تاثیر هشت هفته تمرینات مقاومتی و مصرف روغن گردو بر روی پارامترهای استرس اکسیداتیو CAT، SOD و ROS در ورزشکاران بود. مواد و روشها: تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و در قالب یک مطالعه تجربی چهار گروهی (گروه1: مصرف روغن گردو، گروه 2: تمرینات مقاومتی، گروه3: مصرف روغن گردو+ تمرینات مقاومتی، گروه 4: کنترل) در40 نفر ورزشکار خانم در دامنه سنی 25 تا 35 سال انجام شد. از آزمون t وابسته برای بررسی تغییرات درون گروهی و از آزمون تحلیل واریانس یک راهه (ANOVA) برای مقایسه بین گروهی در نرم افزار SPSS ورژن 25 در سطح معنی داری 0.05 استفاده شد. یافتهها: در متغیر SOD در گروه روغن گردو، گروه روغن گردو+ تمرین مقاومتی و در گروه تمرین مقاومتی اختلاف معناداری نسبت به گروه کنترل مشاهده شد(02/0₌P) و بههمین ترتیب برای متغیر CAT (01/0₌P) و ROS (01/0₌P) اختلاف معناداری نسبت به گروه کنترل مشاهده شد. نتیجهگیری: با توجه به نتایج این پژوهش بهنظر میرسد مصرف روغن گردو باعث افزایش ظرفیت آنتیاکسیدانی و کاهش آسیبهای سلولی از طریق کاهش ROS و موجب بهبود فعالیت سلولی و کاهش آسیبهای عضلانی میشود.